Sira Incentives

Sira Incentives

Quote from the company. It can be goals target etc. “

Over ons

Sira Incentives is een adviesbureau gespecialiseerd in het aanvragen van subsidies, kredieten en fiscale bijdragen. Binnen Sira helpen we innovatieve mkb bedrijven groeien middels het verkrijgen van financiering. Hierbij zorgen wij ervoor dat het innovatieve idee concreet op papier komt en maken we de vertaalslag van experts naar leken. Onder deze bedrijven zijn veel startups maar ook grotere organisaties, voornamelijk in de sectoren Life Science/MedTech, IT en Energie. Ons werk is veelzijdig en afwisselend waarbij wij vaak betrokken zijn bij meerdere projecten tegelijkertijd. Kort gezegd wisselen we in ons werk klantcontact af met het schrijven van subsidieaanvragen, maar er komt meer bij kijken.

Wij bestaan uit een klein, hecht, team dat enthousiast is in ons werk en een hoge standaard neerzet.  Ons team bestaat momenteel uit 8 mensen van verschillende academische achtergronden en we hebben de ambitie om de komende jaren te groeien. Je kan bij ons solliciteren voor de functie van innovatieconsultant, maar er zijn ook stagemogelijkheden als masterstudent. 

Ben jij geïnteresseerd in veel verschillende onderwerpen en in business? Ben je daarnaast dol op innovaties en beschik jij over uitstekende schrijfvaardigheden? Of ben je simpelweg nieuwsgierig naar wat Sira te bieden heeft? Dan zien we je graag met al je vragen op ASconnect!